WIE ZIJN WIJ?

Het ontstaan van 'Boutique Astrid Fashion & More':

"Ik heb als kind de damesmode met de paplepel ingegeven gekregen. Mijn moeder heeft jaren de damesmodezaak Severens Damesmode in Kerkrade gehad en deze is overgenomen door mijn zus inmiddels weer 30 jaar geleden!"

Het ondernemerschap zit dan ook al vele jaren in de familie.

Na 22 jaar op kantoor te hebben gewerkt was ik toe aan: 'een nieuwe uitdaging, iets nieuws, iets anders!'

"Het ondernemerschap heeft mij altijd getrokken en het contact met mensen die op zoek zijn naar kleding is de reden dat ik op 1 augustus 2010 mijn droom heb verwezenlijkt en mijn eigen damesmode kledingzaak ben begonnen eveneens in Kerkrade."

Mijn eigen naam in 'Boutique Astrid' klikt en is veel persoonlijker en toegankelijker voor mijn klanten!

Ik verkoop; jurken, broeken, rokken, shirts, blouses, jassen en nog veel meer...Ook voor accessoires als kettingen, armbanden, oorbellen, sjaals en kettingen kunt u bij mij terecht!

'Ik doe mijn werk nog altijd met passie en veel plezier'.

De tijden veranderen en niet iedereen heeft tijd of zin om te gaan winkelen en dat heeft mij doen besluiten om naast de fysieke winkel een webshop te beginnen waar ik net als in de winkel kleding, sieraden en accessoires verkoop.

Een webshop wie had dit ooit gedacht, ik in ieder geval niet, het spreekwoord zegt "zeg nooit nooit" en dat is met zekerheid bij mij van toepassing!

© 2019 - 2021 Boutique Astrid Fashion & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel